Programok

Díszpolgáraink

Kitüntetettjeink

Mindszentgodisai mini bölcsőde létesítése 


A projekt célja Mindszentgodisa, Bakóca, Kisbeszterce és Kishajmás településeken a fenntartható és minőségi foglalkoztatás, valamint a munkavállalói mobilitás támogatása, a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérésének elősegítése a helyben elérhető gyermekellátási szolgáltatások és annak humánerőforrás fejlesztésével. Az önkormányzat ennek eszközeként 1 csoportos, 7 fő férőhely kialakítását eredményező mini bölcsőde létrehozását valósítja meg.


A kedvezményezett neve: Mindszentgodisa Község Önkormányzata

A projekt címe: Mindszentgodisai mini bölcsőde létesítése

A szerződött támogatás összege: 141.144.840 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében egy 165,4nm-es, 14 helyiségből álló ingatlan épül. A tervezett létesítmény teljes körűen biztosítja a mini bölcsődékre vonatkozó helyiséglétesítést, annak teljes körű akadálymentesítésével együtt. A tervezett új létesítmény alternatív energiára építetten fog működni. A villamosenergiát a tetőszerkezetre telepített napelemrendszer, a fűtést és a használati melegvíz előállítását pedig 12kW-os levegő-víz hőszivattyúrendszer fogja biztosítani. A homlokzati nyílászárók hőszigetelt műanyagból készülnek, a világító fényforrások energiatakarékosra tervezettek.

A mini bölcsőde épülete tartalmazza a 30,5nm alapterületű fedett teraszt, valamint a játszóudvar megközelítését biztosító fedett folyosót is. A gyermekek szabadtéren történő fejlesztését és játékát szolgálja a 43,65nmalapterületű játszókert. A mini bölcsőde lehatárolását biztosítja a területét körülvevő, jelen projektben építeni tervezett kerítés. A mini bölcsőde működéséhez az előírt 2 db parkoló, már jelenleg is rendelkezésre áll. A projekt keretében 1 db, már meglévő parkolóhelyen a mozgáskorlátozott parkoló jelzésének felfestése, jelölőtábla kihelyezése, valamint a telekhatártól történő akadálymentes közlekedési útvonal kijelölése történik.


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. január 31.

A projekt azonosító száma: TOP-1.4.1-19-BA1-2019-00004


Letöltések

Nyomtatványok

Linkek

Miserend

Május

Műv. Ház

Birkózó edzés

Hétköznap

17:00 - 18:00

Látogatók

Látogatók online: 28

Copyright 2013-2020 Mindszentgodisa | www.mindszentgodisa.hu | Minden jog fenntartva!